Årets näst bästa dag

Glöm julafton, nyårsafton, födelsedagar, midsommarafton - det här är årets näst bästa dag för vår familj. Det är skolavslutningsdag och nästan tre veckor av ledighet och energihämtande ligger och glittrar framför oss. Inget ont menat mot skolan och dess personal där min dotter går, men det är så slitsamt för henne och för mig under terminerna att vi behöver verkligen en ö av stillhet att få vila på ibland.



I morse var det, som vanligt, snabba puckar för Lillagubben som efter dusch, frukost och julkalenderstittande tog på sig ytterkläderna och nöjd traskade iväg med sin pappa och en av våra hundar till skolan. Idag kommer dessutom, som grädde på moset, Lillagubbens älsklingskompis som flyttat till Singapore, men nu är hemma på jullov och hälsar på honom:)

Dottern kom också upp med snabba puckar idag. Hon skulle ju på skolavslutning. Hon skulle ju ge bort några presenter till lärarna. Livet leker idag.


Vilken dag som är årets bästa dag, kanske du undrar?

Skolavslutningen innan sommarlovet, så klart!

Kommentarer

Unknown sa…
Precis så är det här oxå. Dagen då loven börjar då kan man slappna av lite o känner ett annat lugn...God Jul till dig o familjen. Tack för att du delar ditt liv med oss.

Populära inlägg