torsdag 19 maj 2011

Om spegelbilderna i söndags

Vi ordnade en rideftermiddag för medlemmarna i Compassen i söndags. Sju föräldrar anmälde totalt tolv barn. Regnet drippade ibland och droppade ibland. Ibland var det regnlöst i luften... Barnen älskade det och vi vuxna också. Efter tre timmar på Silvagården åkte barnen hem med sina föräldrar. Glada och  nöjda efter de nya erfarenheterna och de nya vännerna. Om du frågar mig så blir det en likadan rideftermiddag till hösten igen, men då har vi beställt bättre väder...
Nu skall jag och dottern på det obligatoriska halvårsbesöket till tandhygienisten.

3 kommentarer:

Ada sa...

Åh vad härligt det låter. Mina killar ville inte rida och själv har jag inte koll på det där med hästar...men det är så härligt att komma ut i naturen.

malene larssen sa...

Om du är med i Compassen så har du och dina killar möjlighet att delta på andra aktiviteter som vi ordnar. Lazerdome och bowling vet jag har varit populära aktiviteter för medlemmarna.

Ada sa...

Ja jag är med i Compassen. Det är en kanon bra förening. Mest jag själv som går men senaste skidresan var alla killarna med :)

LAB, vad är det och vad är det inte?

Bo Hejlskov Elven blir intervjuad  på tv4 idag. Mycket sägs om lågaffektivt bemötande (LAB) för tillfället. Jag har väntat lite på det. LAB ...