Dagen i bilder

Idag var det dags för ett långt besök på BNK igen. Onsdag och torsdag är också inplanerat och efter det är det nog bara en tid kvar innan dotterns andra utredning är klar och vi blir kallade till en genomgång av resultatet.

Jag och Lillagubben fikade på stan, kollade leksaksaffären och handlade en hamburgare till Lillagubben och hans storasyster innan vi gick tillbaka till BNK för att hålla sällskap under rasten som krävs när man håller på i två och en halv timmar. Under tiden vi satt där passerade ett genomsnitt av familjer besöksrummet. Det var små barn, mellan barn och ganska stora barn. Det var smala barn och så någon som var lite rundare. Det var barn med utländsk härkomst och så var det ganska många barn som pratade svenska. Det var föräldrar som varit med tidigare som inte såg så ledsna och ansträngda ut och så var det de föräldrarna som såg ganska ledsna och uppgivna ut. Det var glada och snälla föräldrar och så var det någon som drog sitt barn alldeles för mycket i armen och lät alldeles för arg för det de lilla barnet "ställde till med". Helt enkelt ett genomsnitt av familjer i dagens Sverige skulle jag nog vilja drifta mig till att säga.

Efter BNK skulle vi åka och köpa hönsfoder till våra sju hönor, men så tyckte jag att vi skulle passa på och åka till Ikea för att köpa anslagstavlor (som ett led i att ytterligare förbättra möjligheterna att hålla koll på saker för min dotter). Det slutade, som vanligt, med att hela bagagen var full med en del nödvändiga och ganska många onödiga prytlar.

Trots allt fick vi in lite hönsmat i bilen också, innan vi åkte hem för att laga middag. Middagen idag bestod av hemlagade köttbullar (gjorda på bland annat egna ägg) och trädgårdens primörer som för dagen var potatis, ärter, morötter, dill och gurka.


Bad i havet med hundar och barn hanns också med.


Lite gos med Lillagubbens egna höna "Dawn" innan hon fick gå och lägga sig i hönshuset.

Och så fick vi hämta "Gloria" som gärna förirrar sig in i köket för att se om det finns någon tappad mat på golvet.

Nu sover snart både hönor, hundar och barn ( i alla fall det yngsta) här hos oss.

Kommentarer

Anonym sa…
Vilken faslig tur att ni fick med er diskborste hem från IKEA! ;-) Fina bilder. :-)Kram Rädda Mamman
Å då var ändå diskborstarna av det mer nödvändiga slaget...:)

Populära inlägg