Vi börjar närma oss...

Imorgon drar vi vår kosa. Till sydligare breddgrader skall vi, Danmark, närmare bestämt. Vi är färdigpackade, nästan. Vi har klippt hela gräsmattan, nästan och golvet är dammsugit, snart - först skall vi se färdigt fotbollsmatchen mellan Brasilien och USA.

Listan över regler för "storbarnen" när de delar på huset och tar hand om hönor och växter är uppsatt på kylskåpsdörren. Den är helt färdig, förresten...
Dottern hjälper till att plocka sommarens primörer och hönorna tittar avundsjukt på.
Dagens skörd. Förutom detta är hallonen, vinbären, bigaråerna, krusbären och jordgubbarna mogna  i trädgården nu. Det är därför med lite blandade känslor jag kastar loss imorgon förmiddag. (Maken däremot, vars läggning inte är så värst mycket åt det vegetariska hållet, har inga problem med losskastandet).

Kommentarer

Roffes blogg sa…
Du skriver så mycket klokt Malene. Tänker på det där med Hästpojken och så den danska familjen. Många pratar om det men jag har inte sett det. Jag vet faktiskt inte om jag är så sugen heller. Jag blir också illamående av det där synsättet att det ska gå och få dom friska. Min svärmor tror på allt sånt där och det gör att bara tanken på hur hon tänker om oss får mig att må illa också. Men men, jag vet att pedagogik är bättre, så är det bara :-)
Härlig lista du har gjort till storbarnen!
Och ha det nu så bra och fint. Vegetabilerna blir säkert omskötta därhemma. Kasta loss och ha det skönt nu!
Hej Mib. Jag känner igen mig i det där du berättar om din svärmor, har också sådana erfarenheter, som väl alla som har barn med npf har... Tack fina för att du hör av dig och "piggar upp" mig lite. Ha en skön sommar du också!
Kram.

Populära inlägg