Malmö - here she comes!

Idag åker dottern iväg till Malmö med sin morfar!

En del av er som läser kanske tänker; "vad är det med det, hon är ju sexton år, so what, en resa med en övernattning i Malmö"?

För oss i det här hushållet är det en sensation. Första resan med övernattning där inte jag är med -i hela hennes liv! Därför tycker vi att det är en sensation och därför är vi så glada. Mjölkfri mat är packad och allt annat som kan behövas. Sensation, är precis vad det är!

Kommentarer

anna sa…
Hej! Vilken stor tjej du har.

Hon är väl lite van vid att inte du är med henne hela tiden?
Då tänkte jag på hennes läger och att hon är i skolan utan dig.
Hej Anna. Jo, hon åker på helg äger en gångs i månaden och veckoläger på sommaren och jo, hon är utan mig i skolan, men det är rutin, där vet hon vad som skall hända. Malmö är nytt. Tur då att henne s morfar är med som hon känner sig trygg med!
Anonym sa…
Oj vad häftigt. Hoppas att det är en utflykt som ger mersmak för henne. :-) /Rädda Mamman
Anonym sa…
Å, jag förstår PRECIS vad du menar! De här sakerna som är så självklara för andra "vanliga föräldrar", men som för oss är värt mer än Nobelpriset. Minns känslan av L:s första skoldisco... Jag hyperventilerade, svettades och travade fram och tillbaka på vardagsrumsgolvet här hemma under de två timmar discot varade... Och den enorma lättnaden och den hisnande glädjen när de fixar det! Jag säger bara en sak - fira, fira, fira! Och överös din stora, självständiga tjej med beröm för att hon grejade det här (det behöver jag ju inte skriva, det vet jag ju att du gör...). Kram! /Hanna

Populära inlägg