Föreläsningsplanering

Just idag sitter jag och planerar vårens föreläsningar. Just idag känner jag mig lite förvirrad över var jag skall föreläsa. Har du som läser min blogg förslag på en stad du tycker att jag skall föreläsa i? Ge mig jättegärna förslag för jag känner mig som sagt, lite förvirrad kring just detta ämne...

Kommentarer

Kristinehamn eller Karlskoga skulle jag gilla om du kom till. Skulle så gärna vilja lyssna på dig. Och kanske säga ett litet hej också :-)

Kommer du på rikskonferansen om autism som handlar om problemskapande beteenden? Den är i Linköping.

Tycker det var så synd att jag missade de där dagarna i Göteborg som du skrev om här.

Kram!
Anna sa…
Hej! Skulle vara kul om du kom till borås
Micaela sa…
Jag vill såklart att du kommer till Umeå! :)

Tror även att det skulle kunna komma personer från andra städer i närheten, eftersom Umeå ligger mellan många andra mindre städer. Så som ö-vik, skellefteå, piteå, luleå, sundsvall men även samhällen i inlandet.
Anna sa…
Jag håller såklart med Micaela om Umeå. Maria Andersson var nyligen här och föreläste och uppslutningen till det var jättebra och uppskattat. Hennes föreläsning anordnades av ABF och jag tror att det var en del lärare där bl.a.
Anonym sa…
Eskilstuna
Marianne sa…
Umeå!!!
Marie P sa…
Jag tycker det vore bra om du tog och bokade in en kväll i Oskarshamn.Skulle själv gärna komma och lyssna på dig och det finns säkert fler här. De flesta som har varit i Oskarshamn och föreläst de senaste åren har i regel pratat mest om ADHD. Skulle vara intressant att höra dig som har mer erfarenhet av ADD. Har själv en dotter med dessa problem som du beskriver i din blogg. Vill passa på att tacka dig för en intressant blogg.
Fjällmor sa…
Kan en liten fjällby locka...? Vi har egen skola i alla fall :-)
Katarina sa…
Nässjö eller Jönköping!! Ska göra allt för att få lärarna i min dotters klass att gå! Och även jag och min man förstås! Läser allt du skriver på bloggen och dina böcker och ser dina klipp. Skulle jättegärna vilja se dig live!!

Populära inlägg