Artikel om add i Helsingborgs Dagblad

När jag föreläste i Helsingborg för några veckor sedan blev jag intervjuad av en journalist på Helsingborgs Dagblad. Det blev ett spännande samtal som böljade fram och tillbaka.

Allt som gör att kunskapen och förståelsen kring människor med npf ökar - är bra. Därför lägger jag artikeln här och ni som läser här får jättegärna länka vidare, om ni tycker att artikeln är läsvärd.


Artikeln i gårdagens Helsingborgs Dagblad. Läs här.

Trevlig lördag, förresten!

Kommentarer

Anonym sa…
Jättebra artikel,ska skriva ut den och lämna den till dotterns mentorer veckan efter lovet, då vi har utvecklingssamtal, och be dom ge ett exemplar till alla lärare som har hand om min dotter.För tyvärr är inte alla lärare med i matchen.

Ha en bra lördag/skönt att pausa med höstlov
Anonym sa…
Trodde först att artikeln var ett aprilskämt! En drift med alltfler bokstavs"diagnoser" för att ansvarsbefria barn och föräldrar vid motgångar och misslyckande. Självklart kommer alla att lyckas i skolan och livet om omgivningen sänker kraven tillräckligt mycket. Hur mycket ska man sänka kraven? Tillräckligt mycket är tills de lyckas, förstås.Vad menas då över huvud taget med att lyckas med något, när alternativet att misslyckas tagits bort? Det blir ett ord vars positiva innebörd lever kvar en kort tid trots att det har tömts på mening. Ungefär som högskoleutbildning trots att kunskaps- och prestationskrav tagits bort från en pseudoutbildning där studenter sitter av tiden på samhällets bekostnad medan de "kvalificerar sig" inför en "högskoleexamen". Det är en fars....

Populära inlägg