söndag 29 maj 2011

Grattis till alla morsdagsfirare

men om jag skall vara ärlig så tycker jag att det är bättre att vara lite lagom snäll mot sin mamma (eller pappa) under hela året än att vara extra snäll just en speciell dag då det dessutom måste köpas presenter och göras specialarrangemang. Och så har vi stressen över vem som får mest och bäst uppvaktning.

Nej, morsdag är ingen dag som jag tycker att man behöver fira egentligen, var lite lagom snäll istället och överraska en helt annan dag då det inte är "lag" på att vara snäll mot din mamma.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Morsdag finns inte i mina ögon.

Ulrika sa...

En ritad teckning från ett litet barn och en extra kanelbulle, det räcker så väl... Senare får man väl ta två bullar istället...

malene larssen sa...

Islin, jag förstår din kommentar och jag tror att du känner likadant om "farsdag". Det är sorgligt för det finns så mycket mer i din känsla för morsdag än i min som bara tycker att morsdag ofta är ett kommersiellt jippo och en dag då köpmännen har haft en veckas chans på sig att höja försäljningssiffrorna... Ulrika, precis min melodi när det gäller firande av morsdag, kan det bli bättre BÅDE teckning OCH kanelbulle. Härligt!

LAB, vad är det och vad är det inte?

Bo Hejlskov Elven blir intervjuad  på tv4 idag. Mycket sägs om lågaffektivt bemötande (LAB) för tillfället. Jag har väntat lite på det. LAB ...