"EN skola för alla" - eller - "en skola för ALLA"?

I en debattartikel i min favorittidning Göteborgs-Posten (kan bero på att jag är uppfödd med tidningen...) ställer sig skribenterna frågan om dagens skola är en skola för alla eller om det bara skall vara en sort skola där alla är tvungna att passa in. Läs artikeln här. 

Kommentarer

Anonym sa…
Antar att Göteborgs-posten har lite mer spännande saker att skriva än "censur"-posten(fyll i namnet på staden jag bor i:P). Eller min förra stads-tidningen :P

Ingen av dem har nämligen nått vettigt att skriva. Jag läser aftonbladet, på nätet. That's it.

För övrigt är din nya blogg hemskt knölig att kommentera i. Det lyser bara rött hela tiden. Iaf de femton första försöken. Sen ger jag oftast upp.
Vad säger du, är det svårt att kommentera? Vad tråkigt, jag vill ju ha många kommentarer... Undrar om man kan göra något åt det? Kommer du hit och hälsa på snart?
Anonym sa…
Ingen aning faktiskt. Fattar inte varför det inte funkar de tio första gångerna och sedan bara funkar det. :P

B tar hem sin katt till Viken på tisdag. Sedan skickar jag katterna på sommarsemester till min mamma nästa helg. Därefter kan jag komma närsom. För då har jag bara byrackan.
Den 16 börjar sommarlovet efter det är det hur enkelt som helst för då är barnen hemma och jag kan ta ledigt och vara hemma med er alla tre. Eller så kommer du innan det, det går också bra!
Anonym sa…
När skulle ni iväg och segla?
Andra veckan i juli sticker vi iväg på seglingen.
Anonym sa…
Okej, good, då vet jag. =) Innan dess får vi se till. Kan du inte kolla om det är nån gång som passar extra bra/dåligt? Det enda jag har bokat är midsommar. Det får inte bli för tätt inpå där. Jag tar lång tid på mig att fylla energidepåerna, vet du. :P

Mitt förslag är drf helgen v 24 (17-19) om det ska vara innan. Jag vet dock inte om jag övergör mig som bokar upp tre helger i rad, men det borde kunna funka. (jag blir så trött på att orka så lite..Det är inte att jag inte vill, hoppas jag du fattar.)
Mib sa…
Ja precis det där har jag undrat över också (förstås) och jag tror att det är upp till kommuner och rektorer och olika lärare HUR man tolkar det där tyvärr. Ofta handlar det om pengar. :-(
Bra att tidningen skriver om det!
Kram!

Populära inlägg