Ett av många telefonsamtal

Jag blir uppring av en person som skall träffa min dotter det här året. Jag berättar lite om vad man bör tänka på, vad som är svårt och vad som är lätt för min dotter.

- Det kommer gå jäätebra, det här. Det brukar funka, så länge man inte går iväg eller surar, eller så, hör jag i luren.

Jag tänker "uppfinna hjulet ige, var det någon som pratade om och undrar hur många sådana här samtal jag haft de senaste 15 åren" och så krossar jag mina fingrar och hoppas att det den här gången skall fungera, flyta på så där fint som det kan göra.

Håller tummarna, det gör jag och jag vet, av erfarenhet att det behövs

Kommentarer

Jonas sa…
Kan förstå om du är orolig. Det känns som om andemeningen var "det här kommer gå bra, men gör det inte det är det din dotters fel". Håller tummarna för er båda.
cecilia sa…
Tack för din blogg. Jag är mamma, 41 år, fick för ett halvår sedan ADD diagnos. Nu ska mina två söner 7 och 13 år utredas. Vår vardag, deras skolgång är så tuff. Jag är just nu sjukskriven. Arbetar som förskollärare. Jag orkar inte det längre! Funderar dels VAD ska jag arbeta med som jag ORKAR dels på hur vi ska få till vårt liv. Vilket just nu är så tufft, det äter upp ALL min energi att orka med mig själv och barnen. Maken är lugn o snäll men förstår inte alls allt...jag förklarar och förklarar för honom men får inte det stöd av honom som jag önskar och behöver...jag kommer inte kunna gå¨tillbaks och arbeta förrens jag orkar med vår vardag, ta oss till jobb och skola etc. Det går bara inte att jobba nu! Känner mig därav oxå helt misslyckad! Jag går på ADHD centrum på St görans sjukhus. De är bra. Min livlina. Hur länge kan jag få vara sjukskriven? Vem kan förstå mig? Min chef har inte ringt mig en enda gång och hört hur jag mår...känner mig så ensam i allt det här. Du får gärna maila mig om du kan. vsmis@live.se
/Mvh en trasig mamma Cecilia
Hej Cecilia. Det låter som om du har en väldigt tuff situation. Jag mejlar dig.
kram
Malene

Populära inlägg