En liten fråga

Ni är ganska många som läser min blogg, flera hundra och det tycker jag är fantastiskt roligt. Nu skulle jag vilja ha lite feedback från er. Finns det något som just du skulle vilja att jag skrev om mer? Är du nöjd med det jag skriver? Saknar du något? Undrar du något?

Är du helt nöjd så kan du ju meddela det genom att trycka på knappen under detta inlägg där det står "intressant" så har jag ändå fått feedback från just dig.


Nu skall jag och familjen ut och plocka svamp. Hundarna skall så klart med också, men trots att de är "tryffelhundar" så är de ganska dåliga på att hitta svamp. Det gör egentligen ingenting för de är bra på andra saker som att sitta, ligga, springa, gosa och busa.

Alla är vi bra på något. Det gäller bara att hitta just det som varje människa är bra på.

Var inte blyg nu, hör av dig idag. Jag skulle bli så himla glad då!

Kommentarer

Anette sa…
Jag tycker att du har en bra blandning av personligt, diskussioner, länkar till intressanta artiklar mm och positiva, roliga saker.
Jag läser din blogg med stort intresse.
Om vi läsare, kunde ge mer respons så skulle den bli ännu mer levande!

Kram
Anonym sa…
Jag läser ofta. Men ibland fattas tiden. Och skriva hinner jag sällan. Utredning nr 2 i barnaskaran är runt hörnet efter lång väntan.

Jag tycker om att du vågar ta upp även känsliga saker, som fördomar etc.

Det behövs

/fjällmor
Matilda sa…
Hej, jag är en nybliven o. trogen läsare! Är 3 barnsmor varav äldsta har ADHD o. autismliknande tillstånd. Jag tycker att du skriver fantastiskt bra. Läser gärna mer om NPF i eran vardag. Fungerande rutiner? vad har inte fungerat?
Hur går det i skolan? Anpassad undervisning? Läxor?
Tack för en härlig blogg som sprider kunskap!
Martina sa…
Jag har följt din blogg ett tag nu & kommer inte på något speciellt jag saknar. Men du får gärna kommentera de artiklar och blogginlägg som just nu kastar en väldigt trist syn på Npf (& då framförallt ADD/ADHD). Det är alltid intressant att läsa dina synpunkter då du framför dem på ett sakligt sätt.
Jag tror att många liksom jag gärna läser & kommentarerna kommer när man har ork & tid. Det går ju ofta i vågor. Ha en bra dag.
Tack för er återkoppling, jag uppskattar så mycket att höra av er som läser här ibland då och då. Det betyder mycket för mig att få ett ansikte, ett namn, en erfarenhet, en kunskap av er som läser min blogg. Kram till er alla fyra!
Katarina sa…
Jag bara älskar det du skriver och att få bekräftelse, igenkännande. Utan dig när livet är som mest jobbigt läser jag alltid det du skrivit! Du skriver så ofta det jag känner!!

Populära inlägg