Nytt datum för föreläsning i Malmö!

Jag blev ju sjuk så jag blev tvungen att ställa in föreläsningen i Malmö förra veckan. Nu har jag bokat nytt datum, 30/11, istället. Om du är intresserad av att gå på den föreläsningen så kan du klicka på LÄNKEN. Ni som bokade till den inställda kommer att bli kontaktade via telefon denna veckan.

Kommentarer

Hej!
Jag är också ute och föreläser ibland, mest har det varit till interna grejer på mitt jobb, men just när det gäller ens eget barn har jag ibland fått frågan om man verkligen ska lämna ut sitt barn. Jag har alltid kunnat säga att jag har henne med mig eftersom jag suttit tillsammans med henne och planerat vad jag ska säga och hon har fått godkänna bilder osv.
Sen är det förstås så tycker jag att man är rätt nervös inför såna där saker, men jag har ju inte alls föreläst så där mycket som du.
Så nu är jag lite nyfiken här....
Vad tycker du är svårast och hur känner du dig innan? Och hur ser du på att föreläsa om sitt eget barn?
Kanske det är frågor som du inte vill besvara och det har jag full förståelse för i så fall. //Marielle.
Hej Marielle.
Frågan om vad jag tycker om att föreläsa om mitt eget barn är en mycket viktig och alltid närvarande fråga för mig även när jag bloggar här. Min dotter läser min blogg ibland, hon har läst boken jag skrivit om henne och hon har varit med på en föreläsning. Vad hon tycker nu, vet jag, men vad hon tycker om fem eller tio år vet jag inte att jag föreläser med utgångspunk från henne. Det återstår att se. Jag har funderat mycket på frågan och jag försöker sprida kunskap om add utan att kränka henne eller min familj på något sätt. Jag vet att de finns de som tycker att jag gör fel, men jag ser hur viktigt mitt arbete är för många och det jag säger hjälper barn som växer upp att få bättre stöd och hjälp delvis tack vare att jag kan ge vuxna kunskap och förståelse för barn med add och andra npf. Numera har jag föreläst så många gånger för så många olika åhörare att jag aldrig eller väldigt sällan är nervös för ett framförande, men i början tyckte jag ibland att det var jobbigt och det tog mycket energi av mig, Ofta hade jag huvudvärk efter föreläsningarna. jag gick ju igenom allt det jobbiga gång efter gång. Numera har jag landat i det och därför tar det inte lika mycket energi längre. Lycka till med dina föreläsningar hör av dig om du kommer till Göteborg.
Hej,
Lite sent skrivet det här, men jag vill tacka för svaret. Det känns skönt och lugnande. Jag håller så mycket med dig i att vi behöver ut och föreläsa om detta och det är ju ett sätt att förändra samhället och DEEEET behövs ju!
Det känns också skönt och lugnande att du skriver att du varit nervös men att det är bättre nuförtiden. Det var ord jag verkligen behövde höra.
Jag ska höra av mig om jag är i Göteborgstrakten.
//"Marielle!"

Populära inlägg