fredag 23 mars 2012

Hopp för framtiden

Har precis avslutat min femte föreläsning på lika många dagar och får nog erkänna att jag är lite trött på min egen röst just nu...

Igår eftermiddag var jag på en skola i Helsingborg och föreläste för hela arbetsgruppen på skolan. Elevstödsteamet på skolan var på min föreläsning i Helsingborg tidigare i vår och hörde av sig. Vi hittade en dag då vi kunde både skolan och jag och så gick det så snabbt att ordna. Att föreläsa för alla som jobbar på en skola är det absolut bästa - för då har man en gemensam plattform att diskutera vidare hur man skall jobba med frågor som rör neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och förhållningssätt.

Idag var jag på Göteborgs folkhögskola och föreläste för blivande fritidsledare och vilken underbar grupp det var. Känns väldigt hoppfullt när jag tänker på att de där unga människorna (och halvunga) skall ut och möta barn med npf i sitt blivande jobb!

Nu skall jag äta lucnh och sedan blir det transport av Dottern till Ågrenska och världens bästa läger. Efter det blir det aerobicträning innan jag skall mysa i soffan och bara vara senare ikväll.

Inget intressant inlägg idag, f´låt, men ibland har jag inte ork att tänka...

Syns imorgon!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh wow. Föreläsa i skolor måste vara det bästa! Hoppas du får fler sådana föreläsningar!!!!

//Ulrika

Mamma Mia.. sa...

Nä men!!! Var du här i går?! På vilken skola? Synd att jag inte visste, då skulle jag bjudit på fika såklart!! Kram!!

LAB, vad är det och vad är det inte?

Bo Hejlskov Elven blir intervjuad  på tv4 idag. Mycket sägs om lågaffektivt bemötande (LAB) för tillfället. Jag har väntat lite på det. LAB ...