lördag 21 april 2012

En lördag med många bollar i luften...

Dottern är på månadens läger ute på Ågrenska den här helgen. Hon älskar att vara där med sina vänner i gruppen, både ledare och tjejer.

Lillagubben spelade pingisturnering idag. Jag var med hela dagen och jag njööööööt av att sitta där på bänken och bara vara. Jag kikade på Lillagubben och hans socialiserande med klubbkompisarna. Han pratade, spelade, lekte, busade, umgicks - med klubbkompisarna precis som ingenting. Precis som de flesta andra barn i hans ålder gör.

När man bär med sig en erfarenhet av att ständigt stå på tå, observera, vara redo att rycka in och stödja, förklara, bli ifrågasatt, sopa undan, prata för ett barn som det så sällan "glider på" för. Då blir den motsatta upplevelsen, den som de flesta föräldrar är vana vid - så otroligt fantastisk att man bara njuter. Precis som jag gjorde idag.
Över 70 var vi som tävlade i en handikapptävling där bästa spelarna måste vinna 24 poäng innan de kom till noll och kunde börja vinna 11 poäng till en setvinst och de som aldrig spelat fick 8 poäng att börja med, alltså behövde de bara vinna tre bollar för att vinna ett set. Lillagubben kom femma och blev jätteglad! Jag också...
Vill också passa på att tacka för alla kommentarer ni skickar. Det gör mig glad och det gör bloggen bättre. Någon var det som tänkt att hennes kommentar inte var viktig, därför hade hon inte skrivit tidigare. Det måste jag svara på, känner jag, för ALLA kommentarer som kommer hit till min blogg är VIKTIGA och gör min blogg mer intressant och viktig så fortsätt att skriva!

Nu skall jag lägga mig i soffan och bara njuta av att dagen har varit så härlig!

1 kommentar:

Yris sa...

Låter som du haft en underbar lördag min vän, förstår att du har njutit hela dagen =D

Kramar

LAB, vad är det och vad är det inte?

Bo Hejlskov Elven blir intervjuad  på tv4 idag. Mycket sägs om lågaffektivt bemötande (LAB) för tillfället. Jag har väntat lite på det. LAB ...