tisdag 29 april 2014

Hjälp!

Hej till dig på andra sidan nätet. Jag har ett problem som jag tänkte att du kunde hjälpa mig med.

Jag har tappat inspirationen att skriva. Jo, jag skriver text som jag hoppas ska bli en bok, kanske är det därför jag inte kommer på att skriva något här på min blogg.

Jag är frustread, fingrarna vägrar formulera ord här. Har du lust att hjälpa mig? Har du tips på idéer som du tycker att jag ska skriva om här. Vill du hjälpa mig?

Skriv gärna en kommentar på ett ämne du tycker jag ska skriva om.

Tack!

2 kommentarer:

Louise sa...

Mina tankar kretsar ständigt kring hur val av gymnasieskola ska bli rätt efter grundskolan. Har en dotter m autism och ADD som går i åk 8. Vilka funderingar har du kring detta?

Anonym sa...

Mina tankar kretsar kring hur min son ska klara sig som vuxen. Hörde på radion idag att utvecklingsstörda ofta inte klarar sig ekonomiskt och har dåliga ersättningar när de jobbar. mIn som har autismliknande tillstånd lindrig utvstörning på gränsen till svagbegåvning. Kommer han att bli rättvist behandlad eller bara bedömd att du är värd än lägre lön pga dina diagnoser???

LAB, vad är det och vad är det inte?

Bo Hejlskov Elven blir intervjuad  på tv4 idag. Mycket sägs om lågaffektivt bemötande (LAB) för tillfället. Jag har väntat lite på det. LAB ...