onsdag 1 juni 2011

Hönsharmoni - eller - pausbilder

Den som inte förstår att hönor är väldigt egna, med sin egna personlighet, har aldrig haft hönor i sin trädgård (det där med att förstå saker som man inte varit med om är ju svårt för alla, vilket gör det så svårt för människor som är annorlunda och i minoritet, men nu skall vi inte prata npf i det här inlägget...)

Häromkvällen tog jag bilder på dem. Gloria är "the leader of the pack" och det gäller även över familjens hundar. Sedan har vi "Flower", längst till höger i bild två som är äventyraren och "gåmotströmmen-hönan", hon är inne hos oss varje dag för att hälsa på lite grann.
"Summer" är den försiktiga hönan (hon är längst bak i översta bilden" och "Sundance" (märks det att vi har grannar från Australien när jag presenterar hönornas namn...) som står bredvid Gloria i översta bilden, som är Glorias anförtrodda och ställer till jäkelstkap för våra nya hönor.Inga kommentarer:

LAB, vad är det och vad är det inte?

Bo Hejlskov Elven blir intervjuad  på tv4 idag. Mycket sägs om lågaffektivt bemötande (LAB) för tillfället. Jag har väntat lite på det. LAB ...