fredag 1 juli 2011

Petter kommer till Compassen!

Den 14 september ordnar föreningen Compassen något fantastiskt i Göteborg! Det blir en eftermiddag där fokus läggs på allt det positiva som finns med adhd/add. Den här mannen kommer till exempel att prata... Vi vänder oss till ungdomar och framförallt till ungdomar som själva har någon/några diagnoser inom npf-området. Man skall vara stolt över sig själv, att man begåvats med lättheter som få människor har, trots allt man får kämpa mot.

Är du intresserad för dig själv eller för någon ungdom du känner så kan du gå in på Compassens hemsida inom en snar framtid och boka biljetter (som är graaaatis) till evenemanget.

Förresten så kommer Pelle Fosshaug (världens bästa bandyspelare för några år sedan) och Maria Andersson och berättar om sina liv och erfarenheter om adhd/add också. Själv har jag fått det stora nöjet och ansvaret att vara konferencier för tillställningen!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Bra! Kul Malene! Han verkar mycket vettig.

Anja Wikström

Ulrika sa...

Vilket toppenprogram. Lycka till!

Cecilia sa...

Jättebra blogg.

LAB, vad är det och vad är det inte?

Bo Hejlskov Elven blir intervjuad  på tv4 idag. Mycket sägs om lågaffektivt bemötande (LAB) för tillfället. Jag har väntat lite på det. LAB ...