EXTRA, EXTRA! Dawn har lagt sitt första ägg, inte så stort, men väldigt fint.


Lillagubbens höna Dawn har äntligen lagt sitt första ägg. Så här såg hon ut idag efter sensationen, inte direkt påverkad av det fantastiska, varken till det positiva eller negativa hållet, men hon gillar att bli buren. Lillagubben håller Dawns första ägg till vänster i bild, det andra är från Flower som lägger vanliga ägg. Idag blir det mini-äggmacka till lucnh för Lillagubben, tror jag.Kommentarer

A sa…
Hej! Jag har fått autistiska drag som diagnos och jag är än idag vansing över det. För den diagnosen kommer göra att jag blir ifrågasatt som mamma den dagen det kommer .den diagnosen kommer dum förklara mig för allitd.

Visst det är bra att det finns diagnoser men snälla sluta överdiagnosera barn säger jag bara.

Mina symtom är så få och lätta så jag skulle klara mig lika bra utan den diagnosen jag har. Jag behöver ingen hjälp ifrån något håll sköter mig själv och mitt husåll och mina vänskaps relationer väldigt bra.
Hej A. Vad tråkigt att du känner så. Jag tänker att de som ifrågasätter dig inte vet vad neuropsykiatriska funktionsnedsättningar är, att man kan vara en alldeles fantastisk mamma både med och utan npf. Att det dumförklarar dig, att du har en diagnos hänger ju mer på de människor som inte vet något om diagnoser, än om själva diagnosen. När man söker och får en utredning beror ju det på att man har svårigheter. Jag tänker att du skulle kunna be om en "second opinion" hos någon psykolog/läkare när du nu känner att du inte har svårigheter, så kanske du kan få bort diagnosen från dig. Hittills har jag faktiskt bara träffat/hört två personer som ångrar att de fått en diagnos. Den ena var en kille som inte fick göra lumpen p g a sin diagnos och den andra är du. Finns det fler som ångrar/är arga över sin diagnos så skulle det vara väldigt värdefullt att höra er historia. Sprid gärna förfrågan till facebooksidor för det skulle, som sagt, vara väldigt värdefullt att få höra från den sidan som du, A representerar.
Vänliga hälsningar Malene.

Populära inlägg