Sveriges fotbollsherrar ligger under med ett mål

Men det rör mig inte i ryggen. Livet kan inte vara bättre denna första fredagskväll i september. Det är som sagt fredag och helgen med fint väder ligger och väntar på oss. Jag har kört mitt första aerobicpass med ny koreografi för terminen och det gick - faktiskt bra! Vi har ätit god mat som maken/pappan lagat till oss. Hönorna väntar på att bli insläppta.
Hundarna ligger och slöar vid tvn. Allt det där är fint. Att Sverige ligger under spelar mindre roll. Men den egentliga orsaken till att jag mår så himla, himla, himla bra ikväll är endast och alena att vår dotter kom hem efter skoldagen och hade roliga saker att berätta. Klasskamrater hade pratat med henne, hon hade varit med, hon hade haft roligt. Hon var glad. Kan inte minnas när det hände senaste gången. Skolan är och har varit en kamp. Men idag, just idag var det bra. Det fungerade. Klasskamraterna tog med min dotter. Vet inte vad det beror på. Kanske på grund av det arbete som startades i klassen sedan dottern skrev på facebook att hon kände sig ensam... Vet inte. Vet bara en sak. Idag var min dotter glad och lycklig när hon kom hem från skolan. Det räcker så.

Kommentarer

märta sa…
Åh vad roligt!
Njut nu av helgen och varandra!

Kram
Ulrika sa…
You go girl!
Ulrika och Märta, supertack:)!
Micaela sa…
Känslig som jag är fick jag en tår! Okej.. två om jag ska vara ärlig. Blir så glad för både din dotters skull, men även för dig. Vilken härlig känsla för er båda!

Populära inlägg