Idag

Idag behöver jag lite snälla ord, så har du några till övers får du gärna lägga dem här...

Kommentarer

Anette sa…
Jag har ett helt lass med snälla ord... underbar, varm, ödmjuk, snäll, medkännande, intelligent, vacker, sprudlande, livfull, ärlig och många fler och allt är DU!

Kramar!
Anonym sa…
Så är det vissa dagar.. Man behöver något värmande. Och det behövs inte mycket, bara en tanke eller två..
Varma tankar till DIG, Malene.
Anneli
Anonym sa…
vissa dagar är jobbiga, andra dagar inte...........Du har precis som jag en styrka i att vara en mamma som kan se din dotters svårigheter och förstå dem. Därigenom lotsar du henne på stigar i livet som ger henne ännu mer lättheter!

Det är så jag känner dig genom din blogg och föreläsningar.

Sitter själv med min kämpande dotter som trots sin ADD och trots sin svåra migränproblematik sitter och ska plugga till samma NO-prov som sina jämnåriga klasskamrater....Fy vad det suger energi!

Tack för alla peps och att du delar med dig av dig till mig!
Anonym sa…
Du är ödmjuk, intelligent och snäll.. Jag tycker att du är otroligt bra helt enkelt :).
Kram
MizzLiz
Eva R sa…
Visst har jag vänliga ord till övers:) Tack för din blogg, du ger mig kraft och framförallt förståelse i mitt arbete med elever med funktionnedsättning. Det är lätt att bli enkelspårig och glömma se ur vidare perspektiv i arbetet. Din blogg bidrar med så mycket.

Igår när jag gick in på din blogg var jag med om någonting häftigt. I rutan stirrar hönan Gloria mig rakt i ögonen. I mitt huvud dök då funderingen upp - Varför en höna?? och vips, inlägget nedan gav mig svar! Jag har varit in på din blogg flera gånger, men det var först igår som funderingen kring hönan dök upp.

Kämpa på! Kram
Anonym sa…
Du är fantastisk!
Anonym sa…
Mitt i utredning av ännu en i barnaskaran. Orden är som slut... Men en kram kan du allt få!

/Fjällmor
Matilda sa…
Jag är så glad att jag har hittat din blogg! Dina ord berikar mig. Jag kan nicka igenkännande när jag läser, skratta o. gråta men framförallt känna samhörighet som mamma till ett barn med NPF.

Vill så gärna besöka din föreläsning i falun men har tyvärr så långt att åka.
Styrekram!
Hege F. sa…
Kjære Malene! Du og bloggen din betyr så masse for oss andre! Takk for at du er der og utfordrar oss og inspirerar og gir oss innsikt!
Elin Stahre sa…
Kan värma din dag en aning, med att säga att det jobb du lägger ner spelar så otroligt stor roll. Jag är nitton år och har hyfsat nyligen, efter många bristande insatser från skola och BUP, äntligen fått min diagnos för ADD. Med en IQ högt över genomsnittet gick jag ut högstadiet med katastrofbetyg, kom in på gymnasiet där allt gick så dåligt att jag tillslut hoppade av. Panikångest, depressioner och dåligt självförtroende har varit självklara delar av mitt liv innan jag fick min diagnos, och jag önskar så att någon av alla vuxna omkring mig i tid hade insett vad allting handlade om. Och det är där du kommer in - du sprider kunskap om en näst intill osynlig sjukdom, kunskap som gör så mycket skillnad. Förmodligen hade livet för mig idag sett helt annorlunda ut om kunskaperna funnits då.

Mina skolår är chanser jag aldrig kommer att få tillbaka, men dina föreläsningar, artiklar och böcker gör det mer och mer möjligt att nästa barn slipper gå igenom samma sak. Tack vare min diagnos har jag äntligen hittat lösningar, och inte bara problem.
Jag har lärt mig kontrollera mina sömnsvårigheter och har nu en bra dygnsrytm, jag har lärt mig att passa tider, att slutföra uppgifter, en massa saker som var helt omöjligt förut. Glöm inte vilket fantastiskt jobb du gör!
Du ger vuxna förståelsen och kunskapen som krävs, och du ger barn en chans till det liv de har potential att leva.

Hoppas att du går till sängs med ett leende på läpparna, med vetskapen att din blogg förgyllt min tillvaro. Stor kram ♥
Anonym sa…
Hej!

Tack för ett underbart möte idag. Kände mig både positiv och fylld med ny energi efteråt.

Började läsa boken Explosiva barn. Tårarna ville inte ta slut, men vad jag kände igen mig redan i första kapitlet.

Jag ser fram emot våra möten och vart de leder. Att de leder till något positivt och bra är jag helt övertygad om. Jag hoppas att det kommer ge Dig något också.

Det finns inga svårigheter, bara möjligheter.

Önskar Dig en underbar vecka

Gunilla
Martina sa…
Skickar en kram. Du är inspirerande!
Unknown sa…
Kjære Malene. Takk for at du skriver. Du har lært meg så mye som jeg trenger i min hverdag.

Jeg jobber i bibliotek. For noen uker side hadde jeg en 8-klasse på besøk i biblioteket. Alle elevene var ivrige, bråkete, typiske 13-åringer. Jeg snakket om bøker og hadde mange hender som ville ha en bok. Så kom læreren med en jente som ikke var ivrig, som ikke hadde lest mye, som ikke visste hva hun ville ha.

Da var det jeg tenkte på deg og alt du har skrevet om ADD. Ikke vet jeg om jenta hadde ADD, men fordi jeg visste om muligheten var jeg mer tålmodig, mindre masete og jeg visste at det ikke var vond vilje hos jenta og at noen ganger er det ikke mulig for en 13 år gammel jente å være entusiastisk, bråkete og "vanlig".

Takket være deg kunne jeg forstå og hjelpe på en helt annen måte enn før. Jeg er redd for at jeg før ville vært utålmodig, masete og kanskje avvisende for en som ikke "ville". Så du har gjort opplevelsen av et bibliotekbesøk bedre for en jente, og hjulpet en bibliotekar til å bli bedre og mer forståelsesfull for flere barn og unge.

Takk for det.
Ulrika sa…
Idag är en ny dag som sakta tar sin form. Börja dagen med att läsa om alla inläggen ovan och ta till dig vartenda ord. Du är fantastisk!
Anonym sa…
Jag är så glad för att vi hittat varandra. För att du inspirerar, stöttar och uppmuntrar. Alltid ett vänligt ord på lut. Alltid en ödmjukhet och öppenhet inför andra. Du är en inspirationskälla. KRAM Rädda Mamman.

Populära inlägg