Tävling!

Idag är det den där dagen som bara existerar vart fjärde år. Konstigt det där för i och med att den bara existerar vart fjärde år så måste ju alla andra dagar också bara vara påhittade av oss människor, eller...

Själv sitter jag och funderar över vilka städer jag skall besöka nästa termin. Har du, som läser här, förslag på en stad som du tror skulle vilja få ett föreläsningsbesök av mig?

Ovanlig dag, kräver ovanligt beslut...

Därför tänkte jag föreslå att alla som kommer med förslag på en stad jag skall besöka med en föreläsning nästa termin - har chans att vinna två biljetter till valfri föreläsningsstad/föreläsning.

Har förresten bytt bild på min dataskärm;


Fin, va? Hur ser din skärm ut?

Kommentarer

Angelika Vicente sa…
Hej!
Tack för att Du synliggör detta oerhört viktiga ämne.

Jag föreslår Borlänge / Falun!

Mvh, Angelika
Martina sa…
Jag vet inte alla städer som du hitills besökt men har du varit på Gotland? Mitt förslag är annars att du föreläser i Visby. Tack för att du fortsätter föreläsa om detta viktiga ämne.
Klart du ska komma till Växjö! :)
Även om du redan har varit här så har jag missat dig.. Välkommen hit!
Anonym sa…
hamstad elr. kungsbacka
A sa…
Hej. Vore jätte kul om du kom till borås. Tycker din blogg är fantastisk. ''Och vilken fin bakgrundsbild du har på datorn
Anonym sa…
Tack för att du skriver om ADD finns inte så mycket av det.
Har just läst din bok " Är jag normal, mamma ?" Fantastisk, kände igen mig i mycket.
Kom gärna till Söderhamn !
Mvh Ulrika
AG sa…
Hej, Jag vill att du kommer till Uppsala! Vi uppsalabor får oftast åka till Sthlm för att det ligger så nära men det vore toppen att få lyssna till dig på hemmaplan.
Malin sa…
Jag önskar att du kommer till Skövde :) Jag har hört dig föreläsa på en föräldrahelg i Lidköping med Compassen. Då kunde jag inte hålla tårarna tillbaka, för det kändes som det var min dotter du berättade om. Så likt... Och ändå har min dotter annan diagnos (AS/ADHD).
Katarina sa…
Nässjö eller Jönköping. Vi behöver dig!

Populära inlägg