tisdag 13 mars 2012

Vinnaren korad!

För en tid sedan bad jag er föreslå städer ni tycker skall få besök av mig och min föreläsning till hösten. I potten låg ett par biljetter till föreläsningen.

Nu är lotten dragen och den som vinner två biljetter till valfri föreläsning är Angelika Vicente. Du föreslog Borlänge eller Falun och eftersom jag har en föreläsning i Falun senare i vår föreslår jag att du går in och kikar på datum på biljettplatsen.se eller här och mejlar mig på malene.larssen@aduct.com om du vill komma. Du är hjärtligt välkommen - och så klart alla andra också.

Städer jag kommer till den här terminen är; Varberg (imorgon), Stockholm, Sundsvall, Umeå (nästa vecka), Västerås, Falun, Båstad, Köping, Töreboda och Trollhättan.

4 kommentarer:

LillstrumpLeo sa...

Åh, jag missade. Vill gärna se dig i Falun då, när det inte blev Borlänge :)

malene larssen sa...

Gå in och boka biljett på biljettplatsen (finns en länk här på sidan). Boka "anhörigbiljett". Den kostar 200 kronor och är till för alla privatpersoner som går för att man själv eller någon anhörig har någon diagnos. Hoppas vi syns i Falun:)

Lovisa sa...

Jag har bokat biljetter till Stockholm. Så jag, min sambo och min mamma kommer. :) Ska bli jättespännande!

malene larssen sa...

Hej Lovisa. Kom fram och säg hej till mig! Vi ses i Stockholm:)
Malene

LAB, vad är det och vad är det inte?

Bo Hejlskov Elven blir intervjuad  på tv4 idag. Mycket sägs om lågaffektivt bemötande (LAB) för tillfället. Jag har väntat lite på det. LAB ...