Något du önskar?

Ny morgon. Nya utmaningar och möjligheter. Ingen tid, dock. Måste skynda. Återkommer i eftermiddag då jag har ett inlägg som ligger och "skvalpar" i mitt huvud som måste ut!
Jag har fått många mejl de senaste dagarna, från er som läser min blogg. Det uppskattar jag verkligen! 

Har du, som läser min blogg varje dag, något som du önskar att jag tar upp här i bloggen så får du gärna skriva om det idag.

Ha en skön dag!

Kommentarer

AG sa…
Hej Malene,
Läste just brevet du lagt ut från en tjej med ADD där hon skriver om motivationshandikapp. Det har jag inte hört om förut så det skulle jag uppskatta om du ville skriva om på din blogg.
Tack på förhand!
Maria sa…
Hej!
Läser ofta din blogg! Jag har själv en kille på snart sju år med ADHD och språkstörning. Han gick ett år i sexårs i en liten specialgrupp för barn med språkstörning(åtta ungar, tre pedagoger och en logoped) och jag upplevde att detta funkade klockrent för honom. Dock fick han inte fortsätta till med detta i skolan då hans språkstörning blivit så pas mkt bättre. Dock har jan stora svårigheter med uppmärksamhet av pga sin ADHD. Nu går han i en vanlig klass (i och fösr sig bara 20 ungra) men med resusperson. Jag efterfrågade om det fanns smågrupper som jobbade med barn med ADHD och fick till svar at det inte är så bra att arbeta med barn med ADHD just i smågrupper, det är lättare att få det att fungera i en vanlig klass och det är viktigt att integrera barnen. Just för tillfället upplever jag att det funkar hyfsat för honom men har är inte så mkt i klassrumet utan sitter mkt med en specialpedagog(jätteduktig) och en fritidsledare. Jag upplever att han inte är så fasligt integrerad och att han funkade utmärkt i en mindre grupp men inte fullklass. Min fråga är alltså; hur ser du på det här med smågrupper just vad gäller ADHD? Jag känner mig som kärringen mot strömmen när jag propagerar för smågrupper, "alla" är emot mig. Vad tänker du?

Tack för en bar blogg! Mvh Maria Ryrå

Populära inlägg