tisdag 15 oktober 2013

Nu är det dags att agera

Det blåser snåla vindar kring barn med npf-svårigheter. Bidrag dras in, resursskolor läggs ner. Barn ger upp, stannar hemma, får en skadad självkänsla som kanske aldrig går att laga igen.

I Stockholm har man gjort det. Föräldrar och personal till barn i särskilda behov har REAGERAT.  Det har gett resultat.

Fler städer behöver följa Stockholm exempel och reagera. Nu har du chans att påverka. Nu har du chans att göra skillnad. Nu har du chans att göra mer än klaga på allt som inte fungerar. Visa att du inte går med på att barn i särskilda behov misshandlas av beslutsfattare som inte förstår bättre!

REAGERA!

Kom till Gustav Adolfs Torg i Göteborg klockan 1700 nu på torsdag. Ju fler vi blir, desto mer kan vi påverka. Gå in här och anmäl dig och anmäl dig inte bara - kom och var med, du är viktig. Precis du är viktig, din medverkan!

Jag kommer att vara där - kom du med!

1 kommentar:

Lina sa...

Åh jag vill så innerligt gärna komma men är sjuk och har en vidrig hosta. Vet inte om jag klarar av att ta mig dit. Hoppas att många, många kommer!!!

LAB, vad är det och vad är det inte?

Bo Hejlskov Elven blir intervjuad  på tv4 idag. Mycket sägs om lågaffektivt bemötande (LAB) för tillfället. Jag har väntat lite på det. LAB ...